Jordi Valls participa a la inauguració del Tech Spirit Barcelona : Servei de Premsa

Jordi Valls participa a la inauguració del Tech Spirit Barcelona

11/12/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts, 12 de desembre, a les 09.30 hores (Llotja de Mar, Passeig d’Isabel II, 1), el tinent d’alcaldia d’Economia, Hisenda, Promoció Econòmica i Turisme, Jordi Valls, participa a l’acte d’inauguració de l’esdeveniment Tech Spirit Barcelona.

A l’acte d’inauguració també hi participaran el secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya, Albert Castellanos, i el president de Tech Barcelona, Miguel Vicente.

El Tech Spirit Barcelona és l’esdeveniment de referència de la comunitat tecnològica local amb mirada i ambició internacional i té l’objectiu d’aglutinar trobades de networking entre persones emprenedores, companyies i els fons d’inversió nacionals i internacionals, així com exposar històries i casos d’èxit nascuts de l’ecosistema tecnològic de Barcelona.

L’esdeveniment tindrà lloc els dies 12 i 13 de desembre a La Llotja de Mar de Barcelona. Una edició en què Tech Barcelona, l’entitat organitzadora, celebra el seu desè aniversari. Tech Spirit Barcelona compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, i el d’ACCIÓ.

El claim principal per aquesta quarta edició és “The tech side of life”. Les sessions analitzaran l’impacte de la intel·ligència artificial generativa, la inversió pública i privada, la computació quàntica, el deeptech i la innovació oberta, així com les claus de l’èxit en diferents sectors i indústries.

Per a més informació: https://techspirit.barcelona





Paraules clau

Tech Spirit Barcelona/