Jaume Collboni presenta els avenços del projecte de la Ciutadella del Coneixement al nou Hivernacle : Servei de Premsa

Jaume Collboni presenta els avenços del projecte de la Ciutadella del Coneixement al nou Hivernacle

15/12/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 18 de desembre, a les 12.30 hores (L’Hivernacle, Parc de la Ciutadella), l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, presenta els avenços del projecte de la Ciutadella del Coneixement en un acte que tindrà lloc al nou Hivernacle rehabilitat. Hi participaran el director del Parc de Recerca Biomèdica, expert i impulsor d’infraestructures de recerca i investigació, Jordi Camí, i hi assistirà una àmplia representació del mon universitari i científic de la ciutat.

L’acte també comptarà amb la presència de la tinent d’urbanisme, transició ecològica, serveis urbans i habitatge, Laia Bonet; i el tinent d’economia, hisenda, promoció econòmica i turisme, Jordi Valls.

Per assistir a l’acte cal registrar-se prèviament en el següent formulari, abans de divendres 15 de desembre a les 20 hores.

INFORMACIÓ IMPORTANT: Abans, a les 11.00 hores, a l’Auditori d’El Born CCM (ubicat a la planta 1 del c/ Comercial 5), es farà una sessió de treball embargada amb periodistes on es detallaran aspectes de les novetats que s’explicaran.





Paraules clau

L'Hivernacle/ la ciutadella del coneixement/ nou Hivernacle/