Jaume Collboni visita el Festival de la Infància : Servei de Premsa

Jaume Collboni visita el Festival de la Infància

22/12/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 27 de desembre, a les 11.30 hores, a Fira de Barcelona (plaça de l’Univers), l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, visitarà la 61a edició del Festival de la Infància.

La visita institucional al saló comptarà també amb la participació de la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Cultura, Educació i Cicles de Vida, Maria Eugènia Gay, i de la regidora de Promoció Econòmica, Raquel Gil. A més, hi seran presents la presidenta del Festival de la Infància, Núria Basi, i el director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga.

El Festival de la Infància obre portes el mateix dimecres 27 amb més de 60 activitats lúdiques, esportives, creatives i culturals per a famílies amb infants de 0 a 12 anys. Organitzat per Fira de Barcelona amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i produït per Evident Events, enguany estrena una zona diferenciada amb activitats específiques per a nadons i infants de fins a 4 anys. Pels infants més grans, inclou circuits d’aventura, laberints a la selva, tallers de cuina, inflables gegants, videojocs i realitat virtual, pista de patinatge, entre d’altres propostes.





Paraules clau

Festival de la Infància/