Afectacions a la mobilitat del carrer de Mandri per les obres de l’L9 : Servei de Premsa

Afectacions a la mobilitat del carrer de Mandri per les obres de l’L9

04/01/2024



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Les obres de l’L9, que promou el Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya, provocaran noves afectacions a la mobilitat al carrer de Mandri. A partir del dilluns dia 8 de gener fins al setembre del 2025 aproximadament, l’excavació del pou de la futura estació del carrer de Mandri suposarà el tall total de la circulació entre el carrer de Bigai i el Passeig de la Bonanova.

Per aquest motiu, el trànsit en sentit baixada es desviarà pel passeig de la Bonanova i els carrer de Muntaner i de Bigai. I en sentit pujada, el desviament recomanat és per la Ronda del General Mitre i pel carrer Ganduxer, o bé pel carrer de Maó, el carrer de Ganduxer i el passeig de la Bonanova.

L’accés i la sortida del carrer de Mandri per la cruïlla amb el carrer de Bigai estarà habilitada exclusivament pel veïnat que hagi d’accedir als aparcaments i els vehicles d’emergència i serveis. A més, l’espai per a càrrega i descàrrega d’aquest tram es traslladarà  al tram anterior d’aquest mateix carrer, concretament, a la cruïlla mar amb el carrer de Maó. També es traslladaran els contenidors de la zona afectada.

Així mateix, també es veurà modificada la circulació de les línies de bus V13 i N8 en sentit pujada, i V11 i 70 en sentit baixada. Les línies V13 i N8 faran el trajecte pel carrer Prats de Molló, la ronda del General Mitre, el carrer de Ganduxer i el passeig de la Bonanova amb la posterior incorporació al recorregut habitual. I les línies V11 i 70 canviaran el recorregut pel passeig de la Bonanova, carrer de Muntaner, carrer de Bigai i la posterior reincorporació al trajecte per carrer de Mandri. Conseqüentment, les parades d’aquest tram del carrer de Mandri quedaran fora de servei.





Paraules clau

l9/ Mandri/ mobilitat/ obres/