Jaume Collboni presideix la constitució de la Taula de Diàleg Social amb els principals sindicats i organitzacions empresarials : Servei de Premsa

Jaume Collboni presideix la constitució de la Taula de Diàleg Social amb els principals sindicats i organitzacions empresarials

04/01/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 8 de gener, a les 11:45 hores, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, l’alcalde Jaume Collboni presideix l’acte de constitució de la Taula de Diàleg Social, un nou espai d’interloució permanent entre l’Ajuntament i els principals sindicats i organitzacions empresarials. 

Firmaran l’acord fundacional de la Taula, a més de l’alcalde, el secretari general de CCOO, Javier Pacheco; el secretari general de la UGT, Camil Ros; el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre; i el president de PIMEC, Antonio Cañete. En representació de l’Ajuntament, també assistiran a l’acte el tinent d’alcaldia d’Economia, Hisenda, Promoció Econòmica i Turisme, Jordi Valls; i la regidora de Promoció Econòmica, Raquel Gil. 

NOTA PER ALS MITJANS: A les 11h es farà un mut de l’inici de la reunió per als mitjans gràfics al saló Consolat del Mar i està previst que, cap a les 11:45h, els assistents es desplacin cap al Saló de Cent, on es farà la signatura de l’acord. Posteriorment, hi haurà l’atenció a mitjans. 

 





Paraules clau

Taula de Diàleg Social/