L’alcalde de Barcelona rep a Ses Majestats Els Reis d’Orient : Servei de Premsa

L’alcalde de Barcelona rep a Ses Majestats Els Reis d’Orient

05/01/2024Temps estimat de lectura: 2 minuts

Aquesta tarda, els Reis Mags d’Orient han estat rebuts per l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni. Melcior, Gaspar i Baltasar, i el seu seguici han arribat a bord del pailebot Santa Eulàlia.

L’alcalde Jaume Collboni i el president del Port de Barcelona, Lluís Salvadó, han lliurat a Ses Majestats el pa i la sal, i la clau màgica de la ciutat, per obrir les portes de totes cases.

 

Tot seguit, l’alcalde de Barcelona Jaume Collboni ha destacat “que enguany els nens i les nenes de Barcelona s’han portat super bé! Han estudiat, s’han portat bé amb els amics i les amigues, perquè ajuden als pares i mares a les feines de casa, i perquè tenen molta cura de les seves escoles i de tota la ciutat…Per això, Majestats, us puc dir que es mereixen tots els regals que dueu als vostre camells i als vostres carruatges”.

L’alcalde ha demanat ajuda als Reis d’Orient per “fer una Barcelona més bonica, més endreçada i on tots els nens i les nenes més enllà de les seves capacitats físiques, sensorials i intel·lectuals puguin jugar a totes les places i a tots els carrers de Barcelona. Una ciutat més justa, més acollidora, on puguem viure i créixer en llibertat i en igualtat. També us demanem, especialment a Europa i a l’Orient Mitjà, la pau i que sobretot es tingui cura i protegeixin els infants, que són els més vulnerables. I us demanem per acabar també, que ens ajudeu a tenir cura del Planeta perquè no tenim un altre, i el més important és tenir cura del medi ambient”.

L’alcalde ha conclòs: “Us demanem Majestats, que ens ajudeu a fer la millor Barcelona”.

Paraules clau

Reis Mags/ reis maig 2024/