Visita a Bloc4BCN – Espai Cooperatiu, el nou centre de promoció del Cooperativisme i l’Economia Social i Solidària de Barcelona : Servei de Premsa

Visita a Bloc4BCN – Espai Cooperatiu, el nou centre de promoció del Cooperativisme i l’Economia Social i Solidària de Barcelona

09/01/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres, 10 de gener, a les 11:00 hores (Can Batlló. Carrer Constitució amb carrer Amadeu Oller), els mitjans de comunicació podran visitar el Bloc4BCN – Espai Cooperatiu, el nou centre de promoció del Cooperativisme i l’Economia Social i Solidària de Barcelona.

Un cop finalitzades les obres de l’edifici, i abans de l’ocupació de l’espai pels projectes i programes de les entitats i organitzacions, realitzem una visita per als mitjans per prendre imatges del nou equipament.

Per poder explicar l’edifici i aclarir dubtes, ens acompanyaran l’arquitecte i director de l’obra, Vicenç Beneitez Rodríguez; i en representació de l’Associació Bloc 4, Guillem Llorens, president de la Confederació de Cooperatives de Catalunya i la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya (FCTC), i Hernan Córdoba, de Coòpolis.





Paraules clau

Bloc4BCN – Espai Cooperatiu/