El Casal de Joves de Can Ricart s’ampliarà amb la restauració d’una de les naus del recinte fabril : Servei de Premsa

El Casal de Joves de Can Ricart s’ampliarà amb la restauració d’una de les naus del recinte fabril

13/01/2024



Temps estimat de lectura: 2 minuts

 

 

El Casal de Joves de Can Ricart i del Poblenou, al districte de Sant Martí, s’ampliarà amb la restauració de l’interior d’una de les naus annexes a l’equipament. Està previst que les obres s’iniciïn aquest 2024 i tindran una durada de vuit mesos. El pressupost de les actuacions és de 937.800,19 euros (IVA inclòs) i l’actuació serà executada per BIMSA.

En concret, el projecte suposa l’adequació de l’interior de la nau situada al carrer d’Emilia Coranty 5-9 que té una superfície de de 297,54 m2 per planta, amb un total de 595,08 m2 construïts.

Les principals característiques de la intervenció són:

Aquesta actuació s’emmarca en el procés de transformació del recinte fabril de Can Ricart, a Sant Martí. El projecte d’urbanització dels espais lliures i d’ús públic de l’àmbit comprès entre els carrers del Marroc, Bilbao, Perú i Espronceda preveu actuacions sobre una superfície de 17.923 m2.

L’objectiu es la creació d’un nou espai veïnal de referència i ple de vida per al barri de Provençals del Poblenou que integri els edificis existents amb els de nova creació i els nous usos, potenciï el verd i posi en valor el patrimoni arquitectònic i les traces històriques del recinte.





Paraules clau

Can Ricart/ casal de joves/