El Port Olímpic finalitza la configuració del Balcó Gastronòmic : Servei de Premsa

El Port Olímpic finalitza la configuració del Balcó Gastronòmic

22/01/2024



Temps estimat de lectura: 2 minuts

 

Objectiu assolit. Seguint les previsions establertes, BSM ha completat l’adjudicació les tres botigues i del darrer restaurant previst, amb el que es tanca la configuració de l’oferta del Balcó Gastronòmic del Port Olímpic, el nou espai de restauració de 24.000 m2 centrat en la qualitat, la diversitat culinària, el disseny i la sostenibilitat que serà una realitat a finals del proper estiu.

Per a la selecció de les tres botigues gastronòmiques s’han valorat projectes que complementessin l’oferta dels restaurants, amb productes diversos i amb el disseny d’interiors i la sostenibilitat com a elements fonamentals en la proposta. Sota aquests criteris, les tres botigues que formaran part del Balcó Gastronòmic són el local de menjar saludable Faborit, la gelateria Esferic i la marca d’empanades Les Muns. Això permetrà que el Balcó Gastronòmic també presti servei fora dels moments dels àpats principals, donant resposta a diferents perfils de client i molt especialment a l’entorn més proper al Port i a la comunitat nàutica.

Les botigues gastronòmiques s’instal·laran en tres locals de 85 m2 situats al nivell inferior del Balcó Gastronòmic, a les places que s’estan construint com a elements de separació dels diferents restaurants. L’emplaçament de les botigues consolidarà la importància d’aquestes tres àrees com a zones d’estada i gaudi, ja que també hi haurà presència de verd per millorar la seva integració amb l’entorn. Serà també on s’ubicaran les escales i ascensors que aproparan la ciutat a l’interior del port i milloraran l’accessibilitat.

D’acord amb el projecte arquitectònic que s’ha dissenyat per al conjunt del Balcó Gastronòmic, les botigues es caracteritzaran per una façana de vidre. Això garantirà la màxima visibilitat i transparència de l’interior, cercant el diàleg amb l’activitat del port.

 

Descarregar nota de premsa en format PDF





Paraules clau

Balcó Gastronòmic/ Port Olímpic/