L’Eixample homenatjarà Milagros Carballo, la mítica quiosquera de llaminadures de Sant Antoni : Servei de Premsa

L’Eixample homenatjarà Milagros Carballo, la mítica quiosquera de llaminadures de Sant Antoni

27/01/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

El districte de l’Eixample vol homenatjar i recordar Milagros Carballo, la quiosquera de llaminadures del barri de Sant Antoni, que va morir als 90 anys d’edat a mitjans de gener, i que era tot un referent al barri.

El districte celebrarà un acte a l’espai del quiosc que va regentar durant més de 60 anys al carrer de Villarroel amb la ronda de Sant Antoni i des d’on la Milagros s’havia guanyat l’estima del veïnat un acte de record a la seva figura. Es busca així fer-li un homenatge i transmetre aquest llegat i memòria.

Des del 1962, primer al costat del seu marit i sola les últimes dècades, Milagros Carballo va endolcir la vida de generacions de petits i grans, obrint cada dia el negoci venent llaminadures i gelats. El seu quiosc era punt de trobada de veïns i veïnes de Sant Antoni i del Raval i lloc on fer petar la xerrada amb clients i amics.

Pel que fa al quiosc, és criteri municipal no concedir noves llicències de venda no sedentària d’aquest tipus a la via pública donada la saturació en l’espai públic. Atenent al precari estat de conservació del quiosc existent, el Districte procedirà a la seva retirada el més aviat possible.





Paraules clau

Milagros Carballo/ quiosc/ sant antoniixample/