L’alcalde participa en el 155è aniversari del Centre Moral i Instructiu de Gràcia : Servei de Premsa

L’alcalde participa en el 155è aniversari del Centre Moral i Instructiu de Gràcia

04/02/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’alcalde de Barcelona Jaume Collboni ha participat aquest diumenge en l’acte institucional de celebració del 155è aniversari del Centre Moral i Instructiu de Gràcia. El Centre va ser fundat el 2 de febrer del 1869 i forma part del grup d’entitats històriques de la Vila de Gràcia, i és una de les més destacades en la vida cultural, tradicional i festiva del barri. En aquests 155 anys d’història l’entitat ha fet l’esforç d’adaptar-se a les necessitats de la societat, amb la realització d’accions de suport a col·lectius vulnerables.

En el seu parlament, l’alcalde Jaume Collboni ha posat en valor la importància que existeixin entitats d’aquest tipus a la ciutat i al districte de Gràcia pel “paper fonamental” que juguen en la difusió de valors i per facilitar la cohesió social. Durant l’entrega dels guardons, l’alcalde ha expressat el seu agraïment a la tasca del Centre i ha subratllat també el paper que juga en la incorporació de noves generacions de joves donant-los alternatives culturals i de formació.

El Centre Moral i Instructiu de Gràcia compta amb mig miler de socis, i durant la seva història ha vist reconeguda la seva activitat i trajectòria amb reconeixements com la Medalla d’Or al mèrit cívic de Barcelona, la Medalla d’Honor de l’Ajuntament o la Creu de Sant Jordi, entre d’altres.





Paraules clau

Gràcia/