Mor un motorista en un sinistre de trànsit a la Ronda Litoral : Servei de Premsa

Mor un motorista en un sinistre de trànsit a la Ronda Litoral

09/02/2024Temps estimat de lectura: 1 minut

Aquesta tarda, a les 15.45 hores, un motorista de 59 anys ha mort en un sinistre de trànsit que ha tingut lloc en el punt quilomètric 17 de la Ronda Litoral sentit Besòs (Sants-Montjuïc), i on també s’ha vist implicat un camió.

Fins al lloc dels fets s’han traslladat dotacions dels Bombers de Barcelona, del Sistema d’Emergències Mèdiques i la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat de la Guàrdia Urbana que està investigant les causes del sinistre per tal de realitzar l’atestat corresponent.

Aquesta és la tercera víctima mortal per sinistre de trànsit aquest any. El Consistori lamenta la mort d’aquest ciutadà i trasllada el seu condol a la família i amics refermant el compromís municipal per continuar treballant per reduir les víctimes de trànsit a la ciutat.

Paraules clau

ronda litoral/ sinistre/ trànsit/