Xavier Marcé participa en l’acte de lliurament del Premi Santa Eulàlia de novel·la de Barcelona : Servei de Premsa

Xavier Marcé participa en l’acte de lliurament del Premi Santa Eulàlia de novel·la de Barcelona

09/02/2024Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 12 de febrer, a les 19.00 hores, al Teatre Goya (Joaquim Costa, 68), el regidor de Cultura i Indústries Creatives, Xavier Marcé, participarà en l’acte de lliurament del Premi Santa Eulàlia de novel·la de Barcelona, atorgat per Àfora Focus Edicions i l’editorial Comanegra. El Premi Santa Eulàlia de novel·la de Barcelona està dotat amb 25.000 euros i esdevé un dels premis literaris capdavanters en llengua catalana. Un premi a l’obra inèdita en català, que impulsa la creació vinculada a la ciutat de Barcelona fomentant el talent narratiu local.

Paraules clau

Premi Santa Eulàlia de novel·la de Barcelona/