Barcelona ha gaudit aquest diumenge de la mitja marató més multitudinària d’Espanya i la segona més gran d’Europa amb la celebració de la 34a eDreams Mitja Marató Barcelona by Brooks : Servei de Premsa

Barcelona ha gaudit aquest diumenge de la mitja marató més multitudinària d’Espanya i la segona més gran d’Europa amb la celebració de la 34a eDreams Mitja Marató Barcelona by Brooks

11/02/2024Temps estimat de lectura: 1 minut

Més de 28.000 corredors i corredores han gaudit de l’esdeveniment, la xifra de participació més alta de la història de la cursa.

 

 

El kenià Kibiwott Kandie s’ha imposat a la prova amb un temps de 00:59:20 i ha quedat a 27 segons del rècord fins avui vigent. Pel que fa a l’elit femenina la keniana Joyciline Jepkosgei ha fet un temps de 01:04:29 i ha batut el rècord de la prova amb la marca mundial femenina més ràpida de 2024.

Paraules clau

esports/