Presentació segona edició de ‘Tech Hubs Overview’, un informe sobre els hubs tecnològics establerts a Catalunya : Servei de Premsa

Presentació segona edició de ‘Tech Hubs Overview’, un informe sobre els hubs tecnològics establerts a Catalunya

13/02/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 14 de febrer, a les 11:00 hores, (seu de MWCapital, plaça de Pau Vila, 1, TechBCN, Sector C Planta 2, Barcelona), Mobile World Capital Barcelona presenta la segona edició de l’informe ‘Tech hubs Overview’, un estudi que analitza i dimensiona l’evolució dels hubs tecnològics establerts a Catalunya. Un sector que continua creixent i que cada any atrau més talent i genera més llocs de treball.

L’informe ha estat realitzat per Mobile World Capital Barcelona amb la col•laboració d’ACCIÓ (l’agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya) i la direcció de Promoció Econòmica Internacional de l’Ajuntament de Barcelona.

A la roda de premsa hi participaran el conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, Roger Torrent, la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Barcelona, Raquel Gil, el CEO de MWCapital, Francesc Fajula i el director corporatiu de desenvolupament i responsable de l’àrea de talent digital de MWCapital, Jordi Arrufí.

Pots confirmar la teva assistència enviant un mail a s.lopez@romanrm.com – o trucant al telèfon 649 354 568.

Més informació:
Mobile World Capital Barcelona
Estel Estopiñan – eestopinan@mobileworldcapital.com – 656 25 83 94
Emily Henley – ehenley@mobileworldcapital.com – 673 004 102





Paraules clau

tech/