Joan Ramon Riera participa en la jornada de l’OHB “Demanda i necessitats residencials: Els reptes d’avui per accedir a un habitatge digne” : Servei de Premsa

Joan Ramon Riera participa en la jornada de l’OHB “Demanda i necessitats residencials: Els reptes d’avui per accedir a un habitatge digne”

19/02/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 20 de febrer, a les 10.00 hores, al CCCB (c. Montalegre, 5), el comissionat d’Habitatge, Joan Ramon Riera, assisteix a la jornada “Demandes i necessitats residencials: Els reptes d’avui per accedir a un habitatge digne”, organitzades per l’Observatori Metropolità de l’Habitatge de Barcelona (OHB) i el Centre Internacional Universitat Menéndez Pelayo Barcelona – Centre Ernest Lluch (CUIMPB). L’objectiu de la jornada és conèixer i analitzar les característiques de la població que cerca habitatge (la demanda) i quines són les seves principals necessitats i el suport que requereixen, sobretot les persones joves.

Riera participarà en la taula de presentació on també seran la secretària d’Habitatge de la Generalitat de Catalunya, Marina Berasategui; la diputada delegada d’Habitatge de la Diputació de Barcelona, Ana María Martínez; i el conseller delegat d’Habitatge de l’AMB, Miguel Comino. Les jornades començaran a les 9.45 hores, amb la inauguració a càrrec de la presidenta de l’OHB, Carme Trilla, i la directora acadèmica del CUIMPB, Margarita León.

Més informació





Paraules clau

habitatge digne/ OHB/