Raquel Gil participa en la presentació dels actes en memòria de Salvador Puig Antich “El compromís vigent 1974-2024” : Servei de Premsa

Raquel Gil participa en la presentació dels actes en memòria de Salvador Puig Antich “El compromís vigent 1974-2024”

20/02/2024Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 21 de febrer, a les 11.45 hores, a La Model de Barcelona (carrer d’Entença, 155), la regidora de Memòria Democràtica, Raquel Gil participa en la presentació dels actes en memòria de Salvador Puig Antich amb motiu del 50 aniversari de la seva execució. Un programa que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.A la roda de premsa hi assistiran Imma i Montse Puig Antich, germanes d’en Salvador; i Jaume Roures.Del 2 al 7 de març la Model obrirà les portes per recordar, reivindicar i reflexionar sobre la figura de Puig Antich, i el seu valor com a símbol de la repressió de la dictadura.

Paraules clau

Salvador Puig Antich/