Javier Rodríguez assisteix a la 32a edició dels Premis Edebé de Literatura Infantil i Juvenil : Servei de Premsa

Javier Rodríguez assisteix a la 32a edició dels Premis Edebé de Literatura Infantil i Juvenil

21/02/2024Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 22 de febrer, a les 12.00 hores, a l’Hotel Casa Fuster (passeig de Gràcia, 132), el comissionat de Polítiques d’Infància, Adolescència, Joventut i LGTBI, Javier Rodríguez, assisteix a la 32a edició dels Premis Edebé de Literatura Infantil i Juvenil.

Els premis van néixer amb l’objectiu de promoure la creació d’obres literàries adreçades als més joves, i en les quals prevalguessin els valors educatius, la qualitat literària i el plaer per la lectura. Actualment, aquest guardó és un referent en l’àmbit de la literatura infantil i juvenil.

Paraules clau

Literatura Infantil i Juvenil/