Oberta la convocatòria de 75 places per reforçar la plantilla de Parcs i Jardins : Servei de Premsa

Oberta la convocatòria de 75 places per reforçar la plantilla de Parcs i Jardins

21/02/2024Temps estimat de lectura: 2 minuts

Fins al 7 de març restarà oberta la convocatòria de 75 places d’auxiliar de jardineria per ampliar el servei al territori amb més personal destinat a les tasques de manteniment del verd i la poda. La convocatòria i les bases es poden consultar al web de processos selectius de l’Ajuntament de Barcelona. La previsió és que els processos de selecció finalitzin entre els mesos de setembre i octubre d’enguany.

 

 

Aquest  augment de personal permetrà reforçar les brigades de territori amb un doble objectiu. Primer per poder combatre els efectes negatius de la situació de sequera i garantir el reg de supervivència i minimitzar l’impacte sobre l’arbrat. També es tracta d’un reforç general per assolir els objectius del Pla Endreça Barcelona, per garantir l’excel·lència a l’espai públic.

De forma paral·lela, Parcs i Jardins ja ha convocat 73 places de reposició ordinària dirigides a reduir la temporalitat a la plantilla. Tots els processos de selecció es publiquen a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Barcelona, a l’espai d’Oferta Pública.

 

Places provinents de plans d’ocupació

Aquest 2024 Parcs i Jardins també acollirà 125 persones contractades per Barcelona Activa en el marc de plans d’ocupació. Parcs i Jardins participa així en aquest programa per facilitar la integració de persones d’accés al món laboral, amb accions de formació i reciclatge, i d’adaptació a l’entorn laboral.

Paraules clau

ocupació/ parcs i jardins/