Jordi Valls participa en l’homenatge a Milagros Carballo, la quiosquera de llaminadures de Sant Antoni : Servei de Premsa

Jordi Valls participa en l’homenatge a Milagros Carballo, la quiosquera de llaminadures de Sant Antoni

22/02/2024Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 23 febrer, a les 18:00 hores (cruïlla Villarroel amb la Ronda de Sant Antoni), el regidor de l’Eixample, Jordi Valls, entre d’altres autoritats del districte, participa en l’homenatge a Milagros Carballo, la quiosquera de llaminadures de Sant Antoni que va morir als 90 anys d’edat a mitjans de gener, i que era molt estimada al barri.

L’acte en record a la seva figura estarà conduit per Brigitta Lamour, showman i famós transformista, que era amiga de Milagros Carballo. Hi haurà també una actuació de la cantant Vanesa Claramunt amb acompanyament del pianista, Sergio Alfonso. Per tancar l’acte Diables de Sant Antoni (de l’AVV Sant Antoni) llançaran 4 coets i algunes carretilles.

El districte de l’Eixample es va comprometre a homenatjar i recordar Milagros Carballo, a l’espai on hi havia el quiosc que va regentar durant més de 60 anys i des d’on s’havia guanyat l’estima del veïnat El seu quiosc era punt de trobada de veïns i veïnes de Sant Antoni i del Raval i lloc on fer petar la xerrada amb clients i amics.

Paraules clau

quiosquera de llaminadures/ sant antoni/