El barri de Sant Antoni s’acomiada de Milagros Carballo la quiosquera de llaminadures amb un emotiu homenatge : Servei de Premsa

El barri de Sant Antoni s’acomiada de Milagros Carballo la quiosquera de llaminadures amb un emotiu homenatge

23/02/2024Temps estimat de lectura: 2 minuts

El barri de Sant Antoni ha homenatjat avui a Milagros Carballo, la quiosquera de llaminadures de barri que va morir als 90 anys d’edat a mitjans de gener, i que era molt estimada.

 

 

 

 

A la cruïlla de Villarroel amb la Ronda de Sant Antoni, on hi tenia el seu quiosc, el regidor de l’Eixample, Jordi Valls, entre d’altres autoritats del districte, veïns i amics, han celebrat un acte de record a la seva figura.

Jordi Valls ha assenyalat que “quan parlem d’un barri parlem de la gent o dels carrers però el que configura un barri és un quiosc, dels anys seixanta, de quan els duros valien quatre pessetes i amb dues pessetes et donaven 5 o7 gominoles. Si tothom té estima per aquestes situacions  es perquè ens recorden la nostra vida, de quan anàvem amb calça curta”. Valls ha afegit que qui construeix la ciutat és gent com la Milagros, que venia aquí perquè no es volia avorrir i per això l’homenatge d’avui li fa tota la gent, tot el barri que cada dia hi anava passant”.

Conduit per Brigitta Lamour, showman i famós transformista, que era amiga de Milagros Carballo, ha estat un acte emotiu on veïns i veïnes han pres la paraula espontàniament per recordar la seva arribada des de Galícia o compartir anècdotes que havien viscut amb ella.

L’homenatge ha comptat també amb una actuació de la cantant Vanesa Claramunt amb acompanyament del pianista, Sergio Alfonso. Els Diables de Sant Antoni (de l’AVV Sant Antoni) han llançat 4 coets i algunes carretilles en el seu honor.

Paraules clau

homenatge/ Milagros Carballo/ quiosquera de llaminadures de barri/ sant antoni/