Jaume Collboni participa en l’acte de lliurament de claus d’una nova promoció d’habitatges públics per a gent gran : Servei de Premsa

Jaume Collboni participa en l’acte de lliurament de claus d’una nova promoció d’habitatges públics per a gent gran

23/02/2024Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte 24 de febrer, a les 10.00 hores (Porta Trinitat, carretera de Ribes, 61), l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, presideix l’acte de lliurament de claus d’una nova promoció de 85 habitatges públics amb serveis per a gent gran a la Trinitat Vella, al districte de Sant Andreu. L’acte comptarà amb la presència de la regidora de Sant Andreu i de Persones amb discapacitat i Estratègia contra la soledat, Marta Villanueva; i el comissionat d’Habitatge, Joan Ramon Riera.

Paraules clau

gent gran/ habitatge/