Marta Villanueva assisteix a la inauguració de la nova plaça la Font d’en Fargues, al districte d’Horta-Guinardó : Servei de Premsa

Marta Villanueva assisteix a la inauguració de la nova plaça la Font d’en Fargues, al districte d’Horta-Guinardó

23/02/2024Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte 24 de febrer, a les 12.30 hores, a la plaça la Font d’en Fargues, la regidora del districte d’Horta-Guinardó, Marta Villanueva, assisteix a la inauguració de la reurbanització de la plaça de la Font den Fargues i la restauració del seu quiosc modernista.

La festa d’inauguració donarà inici a les 11 hores amb una àrea de jocs infantils. A més, es podrà gaudir dels gegants de l’escola Font d’en Fargas, d’un concert de la Cobla Sant Jordi i d’una jam session a càrrec de Jam de la Font. Després dels parlaments institucionals, que tindran lloc a les 12.30 hores, la festa arribarà a la seva fi amb un vermut de cloenda.

D’aquesta manera se celebrarà que han acabat unes obres que han permès rehabilitar un espai essencial del barri. Els elements modernistes de l’antiga planta envasadora d’aigua s’han recuperat respectant al màxim l’aparença i els materials originals. S’ha restaurat el quiosc de venda de begudes, l’antiga planta d’envasament, la font i la gruta. Així mateix, s’ha desenvolupat un projecte de millora de l’accessibilitat dels voltants enjardinats, per recuperar tot aquest entorn com a indret d’estada i esbarjo, amb un espai de pícnic, recuperant alhora un bocí de la memòria històrica d’aquest espai.

Paraules clau

Horta-Guinardó/ nova plaça la Font d’en Fargues/