El BEAT apropa la tecnologia, la música i la gastronomia de Barcelona al públic assistent al MWC : Servei de Premsa

El BEAT apropa la tecnologia, la música i la gastronomia de Barcelona al públic assistent al MWC

24/02/2024Temps estimat de lectura: 1 minut

Barcelona consolida la seva presència al MWC amb la tercera edició del BEAT BARCELONA, una iniciativa per mostrar el potencial de la ciutat en els camps de la tecnologia, la música i la gastronomia al públic assistent al congrés. Enguany, el nou BEAT -impulsat conjuntament per l’Ajuntament de Barcelona, la MWCapital i GSMA- comptarà amb 1.600 metres quadrats i estrenarà ubicació a l’entrada del 4YFN al Hall 8 dins el recinte de Fira de Barcelona-Gran Via.

Aquesta iniciativa és la proposta que la ciutat de Barcelona ofereix al públic assistent al MWC Barcelona i al 4YFN per donar-los a conèixer els atributs que la ciutat té com a espai d’innovació. El BEAT BARCELONA és l’afterwork oficial del MWC.

[…]

 

Descarregar nota de premsa i imatges (PDF)

Paraules clau

Beat Barcelona/ MWC Barcelona 2024/