L’alcalde visita la 10a edició del 4YFN : Servei de Premsa

L’alcalde visita la 10a edició del 4YFN

27/02/2024



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha visitat aquest dimarts alguns dels estands del MWC al recinte de la Fira de Gran Via. Collboni ha volgut prestar especial atenció a la desena edició del 4YFN (4 Years From Now), que és la fira de referència de les startups, i ha volgut conèixer l’estand que té Barcelona Activa en aquest saló.

 

 

 

 

L’alcalde s’ha interessat per les novetats d’algunes de les empreses que acompanya Barcelona Activa, con VRAIn, que introdueix tecnologia avançada al sistema sanitari per fer possible la visualització biomèdica multidimensional en realitat virtual i la seva anàlisi a través d’intel·ligència artificial, o Edge Farming, que implementa Micro Granges IoT amb sensors i càmeres per monitoritzar la reproducció i el creixement de grills dins d’un contenidor marítim. El tinent d’alcaldia d’Economia, Hisenda, Promoció Econòmica i Turisme, Jordi Valls; i la regidora de Promoció Econòmica, Raquel Gil, també han visitat diferents propostes del 4YFN.

Durant aquest matí, una vintena d’startups de Barcelona Activa han participat al Pitch d’empreses amb representants de diferents gestores i fons de capital risc; i també durant la jornada d’avui tindrà lloc una taula rodona SpaceTech, on s’abordaran  els horitzons i nous reptes del sector.

L’espai BEAT BARCELONA al Mobile programa avui diferents sessions sobre temàtiques com la tecnologia al sector de les cures i el futur del finançament públic-privat de les startups.





Paraules clau

4Y4N/ MWC Barcelona 2024/