Pau Solanilla participa en el Giga Day una jornada sobre la transformació de l’educació i la societat a través de la tecnologia : Servei de Premsa

Pau Solanilla participa en el Giga Day una jornada sobre la transformació de l’educació i la societat a través de la tecnologia

29/02/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres, 1 de març, a les 9.00 h hores a Ca l’Alier, C/ de Pere IV, 362, el comissionat de Relacions Internacionals i promoció de ciutat, Pau Solanilla, participa en les jornades Giga Day organitzades pel Centre Tecnològic de Giga que té les seves oficines a Ca l’Alier, seu de la innovació urbana de la ciutat.
Giga és una iniciativa d’UNICEF i la Unió Internacional de Telecomunicacions (UIT) per aconseguir la inclusió educativa i digital de tots els infants del món, persegueix connectar totes les escoles del món a internet per al 2030.
Solanilla participarà en la taula d’inici de les jornades amb Juan Villar, Subdirector General de Organizaciones Multilaterales, MAUEC i Meritxell Serret, consellera d’Acció Exterior i Unió Europea de la Generalitat de Catalunya.

L’Ajuntament de Barcelona, amb l’Estat i la Generalitat donen suport al Giga pel seu treball enfocat a impulsar la millora de l’educació global i a reduir l’exclusió i la bretxa digital.

La jornada, comptarà amb diferents taules rodones d’experts i presentacions al llarg del matí sobre estratègies innovadores per a integrar la tecnologia digital en l’educació i altres sectors socials.





Paraules clau

Giga Day/ tecnologia/