L’alcalde Jaume Collboni es reuneix amb la ministra de Joventut i Infància, Sira Rego : Servei de Premsa

L’alcalde Jaume Collboni es reuneix amb la ministra de Joventut i Infància, Sira Rego

01/03/2024Temps estimat de lectura: 1 minut

L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, s’ha reunit avui amb la ministra de Joventut i Infància, Sira Rego. La trobada s’ha iniciat amb una visita per les instal·lacions del Convent de Sant Agustí, l’equipament de referència per a joves de Barcelona Activa.

 

 

 

 

 

Un cop finalitzada la visita, hi ha hagut una reunió de treball on també han participat la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Cultura, Educació i Cicles de Vida, Maria Eugènia Gay; el comissionat de Polítiques d’Infància, Adolescència, Joventut i LGTBI, Javier Rodríguez, i el director general de Barcelona Activa, Lorenzo Di Pietro.

Durant la trobada s’ha parlat de les vies de col·laboració entre el govern de l’Estat i l’Ajuntament en polítiques d’Infància i Joventut.

Paraules clau

Barcelona Activa/ Convent de Sant Agustí/