En marxa el projecte de pacificació del carrer de Bordeus, entre la travessera de les Corts i el carrer de Gelabert : Servei de Premsa

En marxa el projecte de pacificació del carrer de Bordeus, entre la travessera de les Corts i el carrer de Gelabert

02/03/2024



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El projecte de remodelació del carrer de Bordeus, entre la travessera de les Corts i el carrer de Gelabert, al districte de les Corts preveu millorar l’accessibilitat a partir d’actuacions com ara eixamplar les voreres, recuperar posicions d’arbrat viari i incorporar nou mobiliari urbà. També està previst renovar completament l’enllumenat públic, implementar millores a la xarxa de clavegueram i incorporar una nova xarxa de reg per al nou arbrat. La proposta es concreta en la creació d’una plataforma amb una calçada i dues voreres. La calçada tindrà un carril de circulació i dues línies de servei.

 

 

La proposta final, aprovada per la Comissió de Govern, és fruit de l’equilibri entre millorar l’espai i mantenir la qualitat dels serveis existents eixamplant l’espai per als vianants i permet conservar els arbres existents, patrimoni del carrer, en uns escocells més gran. A més assegura la presència dels serveis existents així com la connectivitat amb els carrers transversals.

 

 

L’obra, amb un pressupost de pressupost és d’1.577.090,34 d’euros, està previst que es porti a terme durant el 2024 i el termini d’execució de les obres es de sis mesos. La superfície de l’àmbit d’actuació és de 3.828,56m2, el promotor del projecte és el Districte de Les Corts i està gestionat per la societat Barcelona d’Infraestructures Municipals, S.A., BIMSA.





Paraules clau

carrer de Bordeus/ Les Corts/