Jaume Collboni assisteix a una jornada per impulsar la salut comunitària a Barcelona : Servei de Premsa

Jaume Collboni assisteix a una jornada per impulsar la salut comunitària a Barcelona

12/03/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 13 de març, a les 9.30 hores, al Centre Cívic Pati Llimona (carrer Regomir, 3), l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, dona el tret de sortida a la jornada “L’impuls de la salut comunitària a Barcelona”.

Organitzada per la regidoria de Salut de l’Ajuntament de Barcelona i per l’Agència de Salut Pública de Barcelona, la  jornada es divideix en tres taules de debat: en la primera, s’abordaran experiències concretes com la del programa Barcelona Salut als Barris; en la segona, es debatrà sobre com millorar l’articulació de la salut comunitària als territoris de la ciutat; i en l’última, s’explicarà el pilot de vinculació entre el CAP i el Centre Esportiu Municipal (CEM) o el web Cerca Salut.

Durant la benvinguda de la jornada també hi participarà la investigadora de salut pública i professora associada a la Saw Swee Hock School of Public Health de la Universitat Nacional de Singapur, Helena Legido-Quigley. Pel que fa a la cloenda, anirà a càrrec de la regidora de Salut, Persones amb Discapacitat i Estratègia contra la Soledat, Marta Villanueva,  i de la secretària de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya, Carmen Cabezas.

 

Programa de la jornada “L’impuls de la salut comunitària a Barcelona”





Paraules clau

salut/ salut comunitària/