Acte institucional per commemorar el Dia Internacional de les Matemàtiques : Servei de Premsa

Acte institucional per commemorar el Dia Internacional de les Matemàtiques

13/03/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 14 de març, a les 17.00 hores, (Saló de Cent, Ajuntament de Barcelona), l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, presideix l’acte institucional per commemorar el Dia Internacional de les Matemàtiques, que l’Ajuntament coorganitza, per primera vegada, amb la Societat Catalana de les Matemàtiques.

La seva presidenta, Montserrat Alsina, farà una glossa de la conferenciant, la doctora Ariadna Farrès, matemàtica, especialista en astrodinàmica al Goddard Space Flight Center de la NASA. Farrés ha estat una de les nou científiques catalanes participants en el Projecte Hypatia I, la primera missió de dones que ha simulat un viatge a Mart a través de l’estació anàloga Mars Research Desert Station (MDRS) al desert de Utah, als Estats Units.

A l’acte institucional hi estan convidats tots els representants dels àmbits de la ciència, universitats i matemàtiques de la ciutat, així com autoritats diverses, entre les quals hi ha els tinents d’alcaldia Jordi Valls, Albert Batlle, Lluís Rabell i el Comissionat de Polítiques d’Infància, Adolescència, Joventut i LGTBI, Javier Rodríguez.

L’acte es retransmet per streaming a través del lloc web de premsa.

 

 

 

 





Paraules clau

Dia Internacional de les Matemàtiques/ Dia Internacional de les Matemàtiques 2024/ Matemàtiques/