Maria Eugènia Gay participa en la inauguració d’un piano de cua solar que s’ubicarà a la plaça de Catalunya : Servei de Premsa

Maria Eugènia Gay participa en la inauguració d’un piano de cua solar que s’ubicarà a la plaça de Catalunya

13/03/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 14 de març, a les 14.00 hores, a la plaça de Catalunya (cantonada Muntanya/Llobregat), el Concurs Internacional de Música Maria Canals de Barcelona presentarà el primer piano solar sostenible d’Espanya, un instrument innovador especialment dissenyat per a espais exteriors i capaç de suportar qualsevol inclemència meteorològica. A l’acte hi participaran la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Cultura, Educació i Cicles de Vida, Maria Eugènia Gay, i la presidenta de l’Associació del Concurs Maria Canals, Mariona Carulla. L’acte inaugural inclourà una breu performance musical.

El piano, que incorpora característiques ben diferents a les d’un instrument convencional, quedarà situat al centre de Barcelona, on serà accessible a tota la ciutadania.
Aquesta iniciativa té lloc en el marc de la 69ª edició del Concurs Maria Canals, que aquests dies se celebra a Barcelona, i el seu programa d’activitats divulgatives, educatives i socials conegut com a OFF Concurs.





Paraules clau

Concurs Internacional de Música Maria Canals de Barcelona/ piano solar/ plaça de Catalunya/