Barcelona Activa connecta empreses del sector turístic i persones que busquen feina en el marc del B-Travel 2024 : Servei de Premsa

Barcelona Activa connecta empreses del sector turístic i persones que busquen feina en el marc del B-Travel 2024

14/03/2024



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Barcelona Activa, l’agència de promoció econòmica de l’Ajuntament de Barcelona, és present un any més al saló líder en turisme d’experiències, B-Travel, que organitza Fira de Barcelona. L’agència hi portarà un Job Market Place per fer de connectora entre empreses del sector que cerquen talent amb candidatures inscrites a la seva borsa de treball amb perfils i trajectòries curriculars afins.

 

 

El Job Market Place, que tindrà lloc el dia 15 de març al matí, posarà en contacte 107 candidatures amb 8 empreses: Derby Hotels, El Nacional Barcelona, Hoteles Catalonia, Hotel Hilton Diagonal Mar, Meliá Hotels, NH Hoteles, SB Hotels i Smart Rooms Company. Aquestes empreses necessiten cobrir un total de 53 vacants en oficis com cuiner/a, cambrer/a, recepcionista, cambrer/a de pisos, tècnic/a i oficial de manteniment, marmitó, bartender i mosso/a d’equipatges.

Aquesta fórmula de posar en contacte empreses amb perfils específics segons cada oferta és una estratègia de l’agència municipal que l’any passat va aconseguir que fins a 693 persones trobessin feina. En total, i a través de les diferents ofertes gestionades per Barcelona Activa, es van assolir 1.045 contractes durant 2023.

Fins a finals d’abril es preveu fer 10 Job Market Places amb empreses de diferents sectors (sociosanitari, medi ambient, construcció, entre d’altres), i amb els quals es preveu cobrir uns 145 llocs de feina.

Les persones interessades a conèixer més de prop aquests esdeveniments de reclutament en poden obtenir més informació en aquest enllaç.





Paraules clau

B-Travel/ Barcelona Activa/