La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra identifiquen l’autor de conduccions temeràries a la ciutat de Barcelona i la seva Àrea Metropolitana : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra identifiquen l’autor de conduccions temeràries a la ciutat de Barcelona i la seva Àrea Metropolitana

21/03/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Agents de la Unitat d’Investigació i Prevenció de la Sinistralitat de la Divisió de Trànsit de la Guàrdia Urbana i del Grup de Recerca i Documentació de la Divisió d’Investigació Viària del cos dels Mossos d’Esquadra van identificar la segona setmana de març al conductor d’una motocicleta que conduïa de forma temerària per la ciutat de Barcelona i l’Àrea Metropolitana. El conductor és un jove de 23 anys i veí de Barcelona.

Un cop identificat va ser citat per prendre-li declaració policial i finalment va quedar investigat per 11 delictes contra la seguretat viària, dels quals 5 son per excés de velocitat penalment punible i 6 per delictes de conducció temerària. La motocicleta va passar a disposició judicial.

 

Inici de les investigacions

Les investigacions es van iniciar arran de queixes de ciutadans que van fer arribar als investigadors i a mitjans de comunicació el perfil d’una xarxa socials on el jove penjava els vídeos de les seves conduccions a gran velocitat pels carrers de Barcelona i l’Àrea Metropolitana, motiu pel qual es va crear un equip conjunt d’investigació.

 





Paraules clau

conducció/ guàrdia urbana/ Mossos d’Esquadra/ prevenció/ seguretat/