L’Ajuntament aprova una inversió de més de 19 milions d’euros per construir la nova comissaria de la Guàrdia Urbana a Sarrià-Sant Gervasi : Servei de Premsa

L’Ajuntament aprova una inversió de més de 19 milions d’euros per construir la nova comissaria de la Guàrdia Urbana a Sarrià-Sant Gervasi

25/03/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’Ajuntament de Barcelona va aprovar a la Comissió de Govern celebrada el passat dijous, 21 de març, la dotació per la construcció de la nova Unitat Territorial de la Guàrdia Urbana de Sarrià-Sant Gervasi. La inversió prevista pel nou equipament és de 19,9 milions d’euros, i està previst que entri en funcionament a finals del 2026.

 

 

Des de l’any 1988 la comissaria està ubicada a la finca de Can Ponsic (Avinguda J. V. Foix, 55), compartint espai amb l’Escola Municipal de Música de Can Ponsic. El cos de policia barceloní ocupa 1.239 m2 de l’edifici distribuïts en dues plantes.

La nova Unitat Territorial de la Guàrdia Urbana es construirà en el número 103-109 de la mateixa avinguda, a tocar de la ronda de Dalt i de la rotonda de Can Caralleu. Les noves instal·lacions tindran una superfície total de 4.828 m2 construïts i 3.887 m2 útils distribuïts en sis plantes, dues d’elles en soterrani.

 

 

La nova seu de la Guàrdia Urbana serà un edifici integrat a l’entorn i que acollirà, no només als 140 agents que actualment estan destinats a aquest territori sinó als que provinguin de les noves promocions de la Guàrdia Urbana que estan previstes.





Paraules clau

comissaria/ equipaments/ guàrdia urbana/ Sarrià-Sant Gervasi/