L’Ajuntament de Barcelona licita la reforma del carrer Pedrosa de Nou Barris per 1,34 milions d’euros : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona licita la reforma del carrer Pedrosa de Nou Barris per 1,34 milions d’euros

29/03/2024Temps estimat de lectura: 2 minuts

 

L’Ajuntament de Barcelona ha licitat recentment la reforma del carrer Pedrosa del barri de la Trinitat Nova, al districte de Nou Barris, una actuació sufragada pel Pla de Barris i que consta amb un pressupost d’1,34 milions d’euros. La previsió és que les obres comencin passat el mes d’agost, un cop finalitzi el procés de licitació que ha engegat Barcelona d’Infraestructures Municipals (Bimsa) i que restarà obert fins al proper 11 d’abril per a la presentació d’ofertes. Els treballs tindran una durada de set mesos i, si no hi ha cap imprevist, es calcula que la reforma del vial sigui una realitat durant el primer semestre de l’any 2025.

 

 

El carrer Pedrosa està situat en un entorn amb un gran nombre d’equipaments escolars, per la qual cosa el projecte té per objectiu principal la pacificació de la via per tal de poder facilitar l’accés a les escoles i instituts en unes condicions més saludables i accessibles a totes les persones usuàries dels centres. L’actual configuració del carrer consta d’un carril de circulació i dos cordons d’aparcament a banda i banda. Amb la reforma, el carrer passarà a ser de plataforma única amb vores més amples.

El projecte tindrà especialment en compte la naturalització de la zona, amb parterres i l’augment de les línies d’arbrat. Això permetrà aconseguir incorporar nous usos a les voreres amb la creació de petites zones d’estada.

Paraules clau

Nou Barris/ Pedrosa/ Pla de Barris/ reforma/ trinitat nova/