David Escudé participa al cicle de xerrades sobre la Copa Amèrica que organitza The New Barcelona Post : Servei de Premsa

David Escudé participa al cicle de xerrades sobre la Copa Amèrica que organitza The New Barcelona Post

02/04/2024Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dimecres 3 d’abril, a les 18.30 hores (carrer del Rosselló, 515), el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, David Escudé, participarà en el cicle “Tot el que vols saber de la Copa Amèrica” que The New Barcelona Post impulsa per apropar l’esdeveniment a la ciutadania. La primera sessió se centrarà a explicar l’origen de la Copa Amèrica i els motius que han portat l’equip defensor del trofeu, l’Emirates Team New Zealand, a triar la capital catalana per celebrar la regata. Així mateix, s’analitzarà l’impacte econòmic i mediàtic que tindrà la competició, es debatrà sobre la importància que té per a la ciutat i s’explicaran les novetats principals que aporta l’edició barcelonina, com la celebració, per primera vegada, d’una regata femenina, la Puig Women’s America’s Cup. A més del regidor, també participaran el president del Port de Barcelona, Lluís Salvadó; amb el director corporatiu de la Louis Vuitton 37a America’s Cup, Albert Vilumara; i amb Santi Serrat, expert comunicador especialitzat en la Copa Amèrica, amb qui farem un recorregut pels 174 anys d’història de la regata i coneixerem les seves grans aportacions al món de la vela.

Aquest cicle de sessions, que tindran lloc de manera mensual entre els mesos d’abril i juliol a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, és una iniciativa està destinada a aquelles persones que vulguin conèixer amb més profunditat els múltiples aspectes de la competició, des de la seva història, calendari i innovacions tècniques, al llegat que l’esdeveniment deixarà a la ciutat. 

Paraules clau

Copa Amèrica/ The New Barcelona Post/