Jaume Collboni intervé en la inauguració de la Conferència del Decenni de l’Oceà : Servei de Premsa

Jaume Collboni intervé en la inauguració de la Conferència del Decenni de l’Oceà

09/04/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 10 d’abril, a les 9:30 hores al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (plaça de Willy Brandt 11-14), l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, intervé en la sessió inaugural de la Conferència del Decenni de l’Oceà organitzada per la UNESCO. Aquest esdeveniment d’alt nivell científic i institucional reuneix, fins divendres, més de 1.500 persones de la comunitat oceànica per posar el focus en els reptes i les oportunitats relacionats amb la sostenibilitat dels oceans. La cita marcarà un moment clau per establir prioritats conjuntes per al futur del Decenni de les Nacions Unides de les Ciències Oceàniques per al Desenvolupament Sostenible (2021-2030) o Decenni de l’Oceà.

L’obertura de l’acte la farà la directora general de la UNESCO, Audrey Azoulay. També intervindran en la sessió inaugural el president de la Generalitat, Pere Aragonès, i la ministra de Ciència de Ciència, Innovació i Universitats, Diana Morant, entre d’altres

ATENCIÓ MITJANS:
Per accedir a la sessió inaugural, cal haver-se acreditat amb anterioritat amb l’organització de la Conferència del Decenni de l’Oceà.





Paraules clau

Conferència del Decenni de l’Oceà/