Maria Eugènia Gay participa en la cloenda de la Conferència del Decenni de l’Oceà : Servei de Premsa

Maria Eugènia Gay participa en la cloenda de la Conferència del Decenni de l’Oceà

11/04/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres, 12 d’abril, a les 17.00 hores, al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (plaça de Willy Brandt 11-14), la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Cultura, Educació i Cicles de Vida, Maria Eugènia Gay, participarà en la cloenda de la Conferència del Decenni de l’Oceà, organizada per la UNESCO.

Durant la jornada d’aquest divendres de la Conferència, el comissionat de Relacions Internacionals i Promoció de Ciutat de l’Ajuntament de Barcelona, Pau Solanilla, intervé, a les 13.15 hores, en la sessió titulada ‘Ocean and water governance: Towards sustainable blue economies in cities and regions’, a la sala Mar Bàltic del CCIB; i la directora de Serveis Estratègics i Innovació a Barcelona Activa, Anna Majó, participa, a la mateixa hora, en l’acte ‘Turn ideas into action. The Mediterranean Lighthouse as a pilot to upscale the challenges of the Decade from local to global’ , a la sala Oceà Atlàntic.

 

ATENCIÓ MITJANS:
Per accedir a les sessions, cal haver-se acreditat amb anterioritat amb l’organització de la Conferència del Decenni de l’Oceà.





Paraules clau

Conferència del Decenni de l’Oceà/