Jordi Valls assisteix a la signatura de l’acord entre Chery Automobile i EBRO-EV Motors per la reindustrialització de la planta de Zona Franca : Servei de Premsa

Jordi Valls assisteix a la signatura de l’acord entre Chery Automobile i EBRO-EV Motors per la reindustrialització de la planta de Zona Franca

18/04/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 19 d’abril, a les 10.30 hores, a la planta situada al Carrer 3, número 77, de la Zona Franca de Barcelona, el tinent d’alcaldia d’Economia, Hisenda, Promoció Econòmica i Turisme, Jordi Valls, assisteix a la cerimònia oficial de presentació i signatura de l’acord entre EBRO-EV MOTORS i Chery, que permetrà la reindustrialització de la planta de Zona Franca de Barcelona.

L’acte serà presidit per representants institucionals d’Espanya, Catalunya i Xina. EBRO és la primera marca espanyola que arriba a un acord amb un fabricant xinès per a la fabricació de vehicles a Espanya. La planta, propietat d’EV MOTORS, acollirà la producció de vehicles de Chery i el rellançament, en el seu 70è aniversari, de la històrica marca EBRO, creada el 1954, i que a partir d’ara fabricarà vehicles de tecnologia sostenible.

L’acord significa la recuperació de llocs de treball i l’activitat en un sector econòmic clau i estratègic com és el de l’automoció, i obre múltiples oportunitats d’inversió i creixement.





Paraules clau

Chery Automobile/ EBRO-EV Motors/ Zona Franca/