Raquel Gil intervé en la presentació de les activitats que realitzen els gremis per la Diada de Sant Jordi : Servei de Premsa

Raquel Gil intervé en la presentació de les activitats que realitzen els gremis per la Diada de Sant Jordi

18/04/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 19 d’abril, a les 11.00 hores a sala Gaudí de la Pedrera (passeig de Gràcia, 92), la regidora de Comerç, Mercats, Restauració i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Barcelona, Raquel Gil, participa en la roda de premsa que organitza el Consell de Gremis de Comerç, Serveis i Turisme per presentar les diferents activitats previstes per a la diada de Sant Jordi. També intervindrà en l’acte l’intendent de la Guàrdia Urbana Diego José Calero per presentar el dispositiu de seguretat previst per a la diada.

La benvinguda de l’acte anirà a càrrec de Joan Guillén, president del Consell de Gremis, i hi intervindran Jaume Bertran, en representació del Gremi de Flequers de Barcelona; Joan Guillén, del Gremi de Floristes Catalunya; i Eric del Arco, del Gremi de Llibreters de Catalunya. L’obertura la farà el director General de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Jordi Torrades.





Paraules clau

Diada de Sant Jordi/ Diada de Sant Jordi 2024/