S’obre el nou carril bici de la travessera de les Corts : Servei de Premsa

S’obre el nou carril bici de la travessera de les Corts

24/04/2024Temps estimat de lectura: 2 minuts

Ja han finalitzat les obres per obrir un nou tram de carril bici a la travessera de les Corts, al districte de les Corts. La nova infraestructura ciclista se situa al tram comprès entre la Gran Via de Carles III i el carrer de Joan Güell.

 

 

 

 

 

 

El nou carril bici, bidireccional, se situa a la calçada costat mar de la via. Compta amb senyalització específica i semaforització per a ciclistes i es troba segregat del trànsit. En alguns trams aquesta segregació es fa amb unes noves illetes-refugi situades entre el carril bici i el carril de circulació.

En aquest tram, la secció de la travessera de les Corts a la banda mar passa a comptar amb el nou carril bici bidireccional, amb un carril de serveis i amb un carril de circulació en sentit Besòs. El costat muntanya queda configurat amb dos carrils de circulació en sentit Llobregat, un carril de bus taxi i un cordó de serveis.

El nou carril bici es realitza amb l’objectiu de guanyar un nou itinerari ciclista a la ciutat. En el futur, està previst que aquest tram connecti amb el nou tram de carril bici que ha de finançar el F.C. Barcelona a la travessera de les Corts, entre la Gran Via de Carles III i la Riera Blanca, i que s’emmarca en les obres vinculades a la remodelació de l’Spotify Camp Nou. En sentit Besòs, està previst treballar per ampliar el carril bici des del carrer de Joan Güell fins al carrer de Numància, configurant una nova connexió Besòs-Llobregat, al districte de les Corts.

Paraules clau

carril bici/ Les Corts/