L’alcalde assisteix a la inauguració de la Feria d’Abril : Servei de Premsa

L’alcalde assisteix a la inauguració de la Feria d’Abril

25/04/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 26 d’abril, a les 20.40 hores, al porticó de la Feria d’Abril (Parc del Fòrum), l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, assisteix a la inauguració de la 51a edició de la Feria d’Abril de Catalunya. També hi assistirà la comissionada de Relacions Ciutadanes i Diversitat Cultural i Religiosa, Sara Belbeida.

A les 21 hores se celebrarà la cerimònia de l’Alumbrao, l’encesa de llums que dona inici a la Feria d’Abril. Seguidament, es farà el recorregut institucional pel carrer principal de la fira fins a arribar a la caseta de la FECAC on tindran lloc els parlaments institucionals i, un cop finalitzin, seguirà la visita per diferents casetes del recinte firal.

La Feria d’Abril de Catalunya tindrà lloc del 26 d’abril fins al 5 de maig. Aquesta és la 18ena edició que se celebra al Parc del Fòrum. El recinte firal ocupa uns 87.000 m2 i comparteix el terme municipal de Barcelona i Sant Adrià de Besòs. En aquesta edició l’aforament creix un 24% respecte a l’any passat, per tant, es podrà arribar a un total de 31.000 persones assistents.





Paraules clau

feria d'abril/ Parc del Fòrum/