Marta Villanueva participa en l’acte del 45è aniversari de la Federació de Persones Sordes de Catalunya : Servei de Premsa

Marta Villanueva participa en l’acte del 45è aniversari de la Federació de Persones Sordes de Catalunya

25/04/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 26 d’abril, a les 18.00 hores, al Palau Robert (Pg. de Gràcia, 107) la regidora de Salut, Persones amb Discapacitat i Estratègia contra la Soledat, Marta Villanueva, participa en l’acte de celebració del 45è aniversari de la Federació de Persones Sordes de Catalunya (FESOCA).
Durant l’acte es farà entrega de quatre premis que reconeixen la trajectòria de persones i/o organitzacions que hagin distingit la seva vocació i dedicació a la comunitat sorda catalana, a l’educació del col·lectiu, a les persones joves sordes i a la llengua de signes catalana.

La Federació de Persones Sordes de Catalunya (FESOCA) és una entitat sense ànim de lucre fundada l’any 1979 i que compta amb 30 associacions de persones sordes afiliades i entitats col•laboradores i a més, és membre de la Confederación Estatal de Personas Sordas (CNSE) i del Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat (COCARMI).





Paraules clau

Federació de Persones Sordes de Catalunya/