Javier Rodríguez participa al cicle de conferències ‘Districte LGTBI’ : Servei de Premsa

Javier Rodríguez participa al cicle de conferències ‘Districte LGTBI’

29/04/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 30 d’abril, a les 19.00 hores, a l’espai Línia (carrer de Girona, 52), el comissionat de Polítiques d’Infància, Adolescència, Joventut i LGTBI, Javier Rodríguez, participa en la primera sessió del cicle de conferencies ‘Districte LGTBI’, impulsada pel diari metropolità Línia.

Sota el títol Actualitat LGTBI. Com es pot representar la diversitat sexual als mitjans catalans?, el comissionat conversarà amb la coordinadora del Servei Cruïlles, Elena Longares, i l’economista i activista Olympia Arango.

El principal objectiu del cicle ‘Districte LGTBI’, que neix d’una secció dels diaris Línia que porta el mateix nom, és obrir una nova finestra; un espai de trobada, de reflexió i de visibilitat sobre la diversitat sexual i de gènere adreçat a tota la ciutadania, amb una àmplia oferta cultural, social i de serveis d’atenció per contribuir al reconeixement de les diferents orientacions, identitats i expressions de gènere, així com a la reivindicació de les lluites i els drets dels col·lectius LGTBI.





Paraules clau

Districte LGTBI/