Laia Bonet participa en la presentació de les Setmanes d’Arquitectura 2024 : Servei de Premsa

Laia Bonet participa en la presentació de les Setmanes d’Arquitectura 2024

30/04/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 2 de maig, a les 12.00 hores (Jardins de la Fundació Muñoz Ramonet. C/Muntaner, 282), la primera tinenta d’alcaldia, Laia Bonet, presentarà les Setmanes d’Arquitectura 2024, l’esdeveniment que se celebrarà a la ciutat entre el 14 de maig i el 28 de juny amb una àmplia programació destinada a reforçar el vincle entre arquitectura i ciutadania.
La roda de premsa també comptarà amb la presència de l’arquitecta en cap de l’Ajuntament, Maria Buhigas, la directora de la Fundació Mies van der Rohe, Anna Ramos, i representants dels cinc socis estratègics de l’esdeveniment: Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), FAD/ArquinFAD, Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona (CATEB), 48h Open House Barcelona i Construmat, a més d’altres entitats que hi participen.
Barcelona té en la seva arquitectura un patrimoni urbà d’indubtable valor i les Setmanes contribuiran a què els ciutadans i ciutadanes se’l sentin encara més seu. L’objectiu és que les Setmanes d’Arquitectura siguin al mateix temps una celebració i un espai de trobada per a tots els públics on aprendre conjuntament, viure i celebrar l’arquitectura i el patrimoni de la ciutat amb l’horitzó de la Capitalitat Mundial de l’Arquitectura Barcelona 2026.




Paraules clau

Setmanes d’Arquitectura 2024/