L’alcalde participa en l’acte simbòlic de desplegament de la bandera Europea per commemorar el Dia d’Europa al parc de l’Estació del Nord : Servei de Premsa

L’alcalde participa en l’acte simbòlic de desplegament de la bandera Europea per commemorar el Dia d’Europa al parc de l’Estació del Nord

08/05/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous, 9 de maig, a les 11.30 hores al parc de l’Estació del Nord (accés per carrer de Nàpols), l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni participa en l’acte de desplegament d’una bandera gegant de la UE en el marc dels actes de commemoració del Dia d’Europa.

L’acte s’emmarca en un programa de més de 50 activitats que l’Ajuntament, institucions i entitats europeistes han fet per primera vegada de manera conjunta.

En l’acte també hi prendran part el director de la Comissió Europea a Barcelona, Manuel Szapiro i el portaveu i director general de Comunicació del Parlament Europeu, Jaume Duch.

L’acció simbòlica de desplegament de la bandera de 25 metres per 17 metres la faran una cinquantena d’alumnes d’escoles de Barcelona que participen de l’activitat “Gimcana contra la desinformació” organitzada per la Comissió Europea a Barcelona i l’entitat Learn to check. A l’activitat hi participaran alumnes de 5è de primària fins a 2n d’ESO que treballaran l’avaluació de la fiabilitat de les fonts, la detecció d’imatges manipulades i la comprensió dels diferents actors que intervenen en la desinformació.





Paraules clau

Dia d'Europa/ Estació del Nord/