Barcelona commemora el Dia Internacional contra la LGTBI-fòbia : Servei de Premsa

Barcelona commemora el Dia Internacional contra la LGTBI-fòbia

15/05/2024Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 16 de maig, a les 18.00 hores, al Palauet Albéniz, l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, rebrà a les entitats que formen part del Consell Municipal LGTBI, als treballadors i treballadores municipals que treballen en les àrees LGTBI, als cossos de seguretat i a personalitats històriques del col·lectiu per commemorar el Dia Internacional contra la LGTBI-fòbia, que se celebra el 17 de maig.

Durant l’acte, també es farà la descoberta del cartell de la campanya “Orgull Barcelona”, la proposta que presenta la ciutat per commemorar el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI i que omplirà els carrers de Barcelona d’una àmplia oferta d’activitats reivindicatives, artístiques i culturals que mostraran la pluralitat de les mirades del col·lectiu a la ciutadania.

 

Formulari de registre per a periodistes i mitjans de comunicació

Paraules clau

Dia Internacional contra la LGTBI-fòbia/ Dia Internacional contra la LGTBI-fòbia 2024/