Laia Bonet participa en la presentació de la rehabilitació dels “Tinglados” del moll Oriental del Port de Barcelona : Servei de Premsa

Laia Bonet participa en la presentació de la rehabilitació dels “Tinglados” del moll Oriental del Port de Barcelona

15/05/2024Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 16 de maig, a les 10.00 hores (Final del passeig de Joan de Borbó), la primera tinenta d’alcaldia, Laia Bonet, participarà en la presentació de la rehabilitació dels “Tinglados” del moll Oriental, un conjunt d’edificis de principis del segle XX que el Port de Barcelona ha reformat i esdevindran un espai polivalent per a la celebració d’actes i futurs usos culturals al Port Vell.

L’acte també comptarà amb l’assistència de la consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Natàlia Garriga, el president del Port de Barcelona, Lluís Salvadó, així com la directora d’obra a càrrec de la rehabilitació, Gemma Peñalver.

Els periodistes que desitgin assistir a aquest acte hauran d’enviar el seu nom i el del mitjà al qual representen al correu comunicacioport@portdebarcelona.cat

Paraules clau

rehabilitació/ Tinglados/