Marta Villanueva participa en la Conferència Mundial de Recerca de l’Associació Europea de Cures Pal·liatives : Servei de Premsa

Marta Villanueva participa en la Conferència Mundial de Recerca de l’Associació Europea de Cures Pal·liatives

15/05/2024Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 16 de maig, a les 9 hores, a l’hotel Barceló Sants (Pl. dels Països Catalans, s/n),  la regidora de Salut, Persones amb Discapacitat i Estratègia contra la Soledat, Marta Villanueva participa en l’acte inaugural de la 13ª Conferència Mundial de Recerca de la Associació Europea de Cures Pal·liatives (EAPC).

Organitzada per la Societat Catalano Balear de Cures Pal·liatives (SCBCP) i la Sociedad Española de Cuidados Paliativos (SECPAL), la trobada se celebrarà del 16 al 18 de maig  on més de 1.000 professionals de 63 països debatran el futur de la recerca en cures pal·liatives a Europa.  Aquest congrés mundial és una oportunitat única per atreure i mobilitzar referents que promoguin la qualitat d’aquestes cures i impulsar aquesta disciplina, responsable de garantir el confort en aquests moments únics com són els processos de final de vida.

La tecnologia digital i les oportunitats i riscos que planteja la intel·ligència artificial en l’àmbit de l’atenció pal·liativa són alguns dels temes més innovadors que s’abordaran durant la trobada, en la qual el Prof. Xavier Gómez-Batiste rebrà el prestigiós Cicely Saunders Award 2024, com a reconeixement a la seva trajectòria professional

Paraules clau

Cures Pal·liatives/