Segona sessió de la Comissió no permanent d’estudi per tal d’analitzar les reformes legislatives i altres mesures organitzatives a proposar per a fer front a la multireincidència delictiva : Servei de Premsa

Segona sessió de la Comissió no permanent d’estudi per tal d’analitzar les reformes legislatives i altres mesures organitzatives a proposar per a fer front a la multireincidència delictiva

15/05/2024Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 16 de maig, a les 11.30 hores (Sala Lluís Companys, Ajuntament de Barcelona), tindrà lloc la segona sessió de la Comissió no permanent d’estudi per tal d’analitzar les reformes legislatives i altres mesures organitzatives a proposar per a fer front a la multireincidència delictiva, sobretot en els casos de delictes greus, i aconseguir que els procediments judicials corresponents es portin a terme en els terminis legalment previstos.

 

 

 

 

Paraules clau

multireincidència delictiva/